“FÁJDALOM NÉLKÜL”

pályázat | 2020. 07. 17.

A “FÁJDALOM NÉLKÜL” – Krónikus Fájdalommal Élőket Támogató Alapítvány pályázata

A “FÁJDALOM NÉLKÜL” – Krónikus Fájdalommal Élőket Támogató Alapítvány pályázatot hirdet krónikus fájdalmak kezelésével és kutatásával foglalkozó orvosok, gyógytornászok, pszichológusok és egyéb egészségtudományi szakemberek számára a Magyarországi Fájdalom Társaság (MOFT) 2020. évi konferenciáján való részvételre.

A jelentkezés feltételei:

  • gyógytornász-fizioterapeuták esetében érvényes MGYFT tagság
  • a 2020. évi MOFT konferenciára előadásra vagy poszter prezentáció tartására benyújtott absztrakt;
  • a pályázati kérelemhez mellékelni kell a MOFT elnöke által aláírt nyilatkozatot, amelyben igazolja, hogy a pályázó előadását vagy poszter prezentációját elfogadták a 2020. évi MOFT konferencián történő szereplésre;

A pályázati támogatás magában foglalja a konferencia regisztrációs díját, a szállás költségét és az utazás költségét, amennyiben az utazás tömegközlekedési eszközzel történik. A támogatás értéke legfeljebb 80.000 Ft.

A pénzbeli támogatás kifizetése utólag történik, a támogatott nevére szóló számlák benyújtását és ellenőrzését követően, bankszámlára történő átutalással.

A pályázati támogatás elnyeréséhez előnyt jelent az érvényes, legalább két éves Magyarországi Fájdalom Társasági tagság.

Pályázat benyújtásának határideje: 2020. szeptember 30.

A pályázatok beküldését az alábbi e-mail címre várjuk: horvathm@se-etk.hu  

A pályázati támogatás elbírálásáról a “FÁJDALOM NÉLKÜL” – Krónikus Fájdalommal Élőket Támogató Alapítvány Kuratóriuma dönt.