BETELT! PK3 – Vállprotézis rehab

Időpont:
2023. 11. 24.
Helyszín:
Budapest
Ár:
29 000 Ft
Tagoknak:
17 000 Ft
Szervező:
MGYFT

PK3 Kell-e félni a vállprotézis rehabilitációjától?  Tévhitek, buktatók és ahogyan mi csináljuk

ELŐADÓK
 
Kovács Bea                                     Várnagy Anna
Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinika, Budapest
 

DÁTUM ÉS IDŐPONT
2023. november 24-én 10:00-18:00 óráig

HELYSZÍN
HOTEL BENCZÚR
1068, Budapest Benczúr utca 35. 

PARKOLÁS
Az autóval érkezők NEM TUDNAK A HOTELBEN PARKOLNI, ezért a Városligeti Múzeum Mélygarázsát javasoljuk, ahol a parkolási díj 9:00-18.30-ig 3.800 Ft

REGISZTRÁCIÓ
A regisztráció a HELYSZÍNEN 9:00-10:00-ig tart. Itt kapjátok meg a csíptetős táblát, a részvételi díjról szóló számlát és a kurzus pontigazolását.

PONTÉRTÉKELÉS
Nyilvántartási szám: SZTK-A-30438/2022
Pontérték: 20 pont

EBÉD
A szálloda külön díjazás ellenében biztosítja az ebéd lehetőségét kétféle menü választásával (normál, vegetáriánus). Az ebédigényeket november első felében mérjük fel. Az épületben büfé működik. Figyelem! A szálloda területén saját étel fogyasztására nincs lehetőség. 

MIT HOZZATOK MAGATOKKAL?
A mozgásgyakorlatok ismertetése bemutató jelleggel történik.

HANDOUT
A PK3 Vállprotézis kurzus HANDOUTja e-mailben kerül kiküldésre a tanfolyami résztvevőknek, és MINDENKI SAJÁT DÖNTÉSE ALAPJÁN vagy kinyomtatva hozza magával, vagy elektronikus formában nézi a tanfolyam alatt. A HELYSZÍNEN a „szokásos” MGYFT LOGÓVAL ELLÁTOTT CSÍPTETŐS TÁBLÁT BIZTOSÍTJUK.

Részletes program itt letölthető >>

pk3-program

LEMONDÁSI FELTÉTELEK: a Pre-Kongresszusi részvétel lemondása írásban történhet a marianna.kapin@gyogytornaszok.hu e-mail címen. A visszatérítés a jelentkezési határidőt megelőző lemondás esetén lehetséges, azt követően nem áll módunkban visszatérítést fizetni.