Pest megyei gyógytornászok a Szimpla kertben

Időpont:
2023. 11. 26.
Helyszín:
Budapest
Szervező:
MGYFT Pest megyei szervezete

Kapin Marianna vagyok, gyógytornász, okleveles fizioterapeuta. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán, majd 2014-ben szereztem meg a mesterképzésen diplomámat ugyanitt. Édesanyámnak köszönhetem, hogy ezt a hivatást választottam. 18 évig dolgoztam a budapesti Dr. Manninger Jenő Baleseti Központban. A traumatológia több területén szereztem tapasztalatot az évek során, mint a perifériás idegsérültek, gerinc sérültek, kéz sérültek és az intenzív osztályon kezelt betegek. Ezután az Országos Kórházi Főigazgatóság ápolásszakmai referense voltam, de rá kellett jönnöm, hogy nekem a “betegek között” a helyem. Jelenleg a Vecsési Egészségügyi Szolgálat gyógytornászaként foglalkozom járóbetegekkel, 2015 óta pedig az MGYFT oktatásszervezőjeként is dolgozom.

A Társaság 2023. évi Küldöttgyűlésén az MGYFT  Észak- Magyarországi régiójának koordinátora és Pest megye elnöke lettem.
Célom, hogy a megyében dolgozó kollégákat egy csapattá kovácsoljam össze. Szeretném, ha minél több közös szakmai programunk lenne, és megbeszélnénk szakmánk eredményeit, nehézségeit, problémáit. 

Mai rohanó világunkban fontos lenne, hogy tartozzunk valahova, ahol számíthatunk egymásra. Egy ilyen kis közösséget szeretnék kialakítani a megyében.

 

Első közös programként szeretettel hívok minden Pest megyei gyógytornászt 2023.11.26-án egy jótékonysági főzésre a Szimpla kertbe. Itt lehetőségünk nyílik egy kicsit jobban megismerni egymást, és kapcsolatokat kiépíteni a különböző helyeken dolgozó kollégák között.

Jelentkezés: marianna.kapin@gyogytornaszok.hu

Remélem, hogy Veletek együtt újra fel tudjuk virágoztatni Pest megyét! 

Szeretettel,
Marianna