MGYFT XII. Kongresszusa

Időpont:
2019. 09. 19. - 2019. 09. 21.
Helyszín:
Eger
Ár:
41 000 Ft
Tagoknak:
27 700 Ft
Szervező:
Asszisztencia Kft.

Kedves Kollégák!

Idén festői környezetben Eger ad otthont Társaságunk XII. kongresszusának 2019. szeptember 19-21. között. E kongresszus rendhagyó lesz, mert idén nem csak a tudományé lesz a főszerep, hanem az ünneplésé is. Ünneplés, hiszen idén 30 éve, hogy Gardi Zsuzsa megalapította a Magyar Gyógytornászok Társaságát. Társaságunk immár belépett a felnőtt korba – ezt bátran állíthatom -, hiszen szakmánk erősödik, fejlődik, egyre nagyobb elismerésekben van része a bizonyítékokon alapuló medicinában, itthon és a világban.

Várunk minden gyógytornászt, főiskolai hallgatótól az idősebb kollégákig az ünnepi kongresszusunkra, melynek jelmondata: „Generációk találkozása a fizioterápia megújulásáért”.

Ahogy azt a Társaságunktól már megszokhattátok, lesz széleskörű tudomány, klinikai gyakorlat, workshop, de idén sok meglepetés, ajándék is vár Benneteket.

A szervezéssel ismételten az Asszisztencia Szervező Kft-t bíztuk meg, így az absztraktok feltöltését a már jól ismert módon lehet megtenni a következő linkre kattintva: http://www.asszisztencia.hu/mgyft/2019/absztrakt-bekuldes.htm.

Fontos dátumok:

  • Az absztraktok beküldési határideje: 2019. június 25.
  • Absztraktok elfogadása: 2019. július 04.
  • Végleges program publikálása: 2019. augusztus 15. 

Az online regisztráció megnyílt!

Regisztráció: http://www.asszisztencia.hu/registration/index.php?cong=109&form=96

Hiszen tudjátok: a Társaság értetek van, Rólatok szól!
Gyertek minél többen! Várunk szeretettel!

Egyed Márta
MGYFT elnök