II. Nemzetközi Artroszkópos és Sportsebészeti Továbbképző Kongresszus

Időpont:
2024. 04. 11. - 2024. 04. 13.
Helyszín:
Balatonalmádi

II. Nemzetközi Artroszkópos és Sportsebészeti Továbbképző Kongresszus

ESSKA Affiliated Societies

A Magyar Artroszkópos és Sportsebészeti Társaság 16. Kongresszusa

 

Kedves Kollégák,

Társaságunk 16. kongresszusát 2024 április 11-13 között ismét a Balaton partján,  Balatonalmádiban tervezzük megtartani.

Kongresszusunkon a bejelentett előadások mellett kiemelt szerepet szánunk felkért nemzetközi és hazai előadóknak, a legújabb artroszkópos technikák és trendek bemutatásának. Nagy örömünkre szolgál, hogy az ESSKA korábbi elnökei (prof. Lars Engebretsen, prof. Niek van Dijk) és az ESSKA artroszkópos bizottságának a tagja mellett több kiváló nemzetközi szaktekintély is elfogadta a meghívásunkat.

A rendezvényt a Magyar Artroszkópos és Sportsebészeti Társaság szervezi, a  Magyar Sportorvos Társaság és a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága szakmai támogatásával.

Korábbi kongresszusainkhoz hasonlóan ismét alkalmat biztosítunk arra, hogy artroszkópos sportsebészeink és a betegeinket rehabilitáló szakemberek találkozzanak egymással. Reményeink szerint lehetőségünk lesz a kiállításon a legkorszerűbb műtéttechnikai és rehabilitációs eszközökkel is megismerkedni, azokat kipróbálni. A MAT régi hagyománya szerint ismét szervezünk műtősnői kurzust is.

Öröm számunkra, hogy napjainkra már a gyermekek artroszkópos műtétei és sportsebészete területén is jelentős fejlődés történt, a terület újdonságairól és eredményeiről gyermeksebész kollégáink fognak beszámolni.

A kiemelkedő tudományos eredményeket publikáló, kiváló külföldi előadóink és hazai sportsebészeink garanciát jelentenek az esemény kiemelkedő szakmai színvonalára.

A Magyar Artroszkópos és Sportsebészeti Társaság Elnöksége nevében szeretettel hívok meg minden artroszkópos sebészet iránt érdeklődő – ortopéd, traumatológus, reumatológus, rehabilitációs szakorvos, gyógytornász és műtősnő – kollégát Társaságunk második nemzetközi kongresszusára, ahol a tudomány mellett nem feledkezünk el a társasági programokról sem. Lesz bankettvacsora, ill. több meglepetéssel is készülünk.

Szívélyes üdvözlettel, várunk Mindenkit!

dr.Tállay András PhD
Magyar Artroszkópos és Sportsebészeti Társaság Elnöke

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, JELENTKEZÉS > >