16. Pre-Kongresszus – már lehet jelentkezni!

Egyéb kategória | 2024. 05. 31.

Kedves Kollégák!

A Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága idén Pécsett rendezi XIV. Kongresszusát, és I. Nemzetközi Kongresszusát.

A hagyományoknak megfelelően a kongresszusi napokat megelőzően lehetőség van újfajta, innovatív továbbképzéseken részt venni, a szakma legnagyobbjaitól tanulni. Immáron a 16. Pre-Kongresszus kerül megrendezésre.

A pre-kongresszusokat az elmúlt 13 évben nagy érdeklődés övezte, és eddig 1800 résztvevővel nagy népszerűségre tettek szert.

A 16. pre-kongresszus fókusza a professzionális és innovatív fizioterápiára összpontosul. Szeretnénk megmutatni, hogy az iskolateremtő régebbi módszerek maximális tisztelete mellett hogyan építhető be az újabb tudományos eredmény a napi klinikai gyakorlatba. Szakmai fejlődésünk nem nélkülözheti elődeink által letett alapokat, azokra támaszkodva kell napról-napra tovább fejlődnünk. Emlékezzünk Gardi Zsuzsa szavaira: „Véleményem szerint szakmai házunk szilárd, biztos alapokra épül, erősek a falai és sok-sok generációnak ad majd otthont”.

Gardi Zsuzsa már az ő idejében ablakot nyitott a világra ebben a „szakmai házban”.

Nekünk pedig ebből kell továbblépni! Itt az idő, hogy ne csak beengedjünk a tudományt és az innovációt, de mutassuk meg saját eredményeinket is! Az idei őszre tervezett pre-kongresszusunk mottója: „Tradíciótól az innovációig”

A 16. Pre-Kongresszusra talán az eddigi legszínesebb programot sikerült összeállítanunk. Lesznek újdonságok kiváló pécsi előadókkal, lesznek ismert arcok újabb témákkal és kéréseiteket figyelembe véve lesznek olyan kurzusok is, amelyeket megismétlünk. A kurzusokon a már ismert módszerek is újabb megvilágításba kerülnek, köszönhetően az utóbbi évek vizsgálati eredményeknek és a növekvő számú klinikai tapasztalatoknak. A pre-kongresszus a Pécsi Tudományegyetem Campusában kerül megrendezésre.

2024 őszén is „Tanulj a legjobbaktól, hogy Te is a legjobbak közé kerülhess!”

Jelentkezés az egyes Pre-Kongresszusokra:

Események