APPI Pilates oktatói képzés

Szervező: FizioPont Kft.

Helyszín:
online kurzus + gyakorló nap
2 nap online kurzus
gyakorló workshop
2022. 01. 28. 09:00 15:30
Jelentkezési határidő:
2022. 01. 20.
Normál ár:
144 000 Ft
Tagoknak:
136 800 Ft

Az Australian Physiotherapy and Pilates Institute (APPI), az Ausztrál Pilates és Fizioterápiás Intézet nemzetközi oklevelet adó, gyakorlat centrikus, evidence based Pilates oktatói képzése ismét indul Budapesten! Az APPI Pilates módszer a testtudat fejlesztéséről szól, a technika elsajátításával hatékonyan és biztonságosan tudsz pácienseid mozgásszervi problémáin segíteni. A módszer gyakorlatanyagának megtanulásával, begyakorlásával igazán jó pilates oktató szakemberekké válhattok!

Az APPI Pilates oktatói képzés 3 modulból épül fel: Matwork 1,2 és 3. Mindegyik modul 2 nap online és 1 nap személyes workshop részből áll. A 2 napos online rész is gyakorlat orientált, részletes és sok információt ad át.

A képzésre II.,III. és IV. éves gyógytornászhallgatók, III. évtől orvostanhallgatók illetve végzett gyógytornászok, orvosok és rehabilitációs szakemberek jelentkezhetnek.

Matwork 1 Tematika röviden:

– A Pilates alapelvei
– APPI Pilates 5 kulcs eleme, a testtudat fejlesztése
– Lumbális stabilizációs gyakorlatok
– Statikus és dinamikus stabilizáció
– Mély nyaki flexorok vizsgálata, kezelése
– Törzsstabilizációs gyakorlatok
– Klinikai esettanulmányok, célzott gyakorlatok adott kórképekben

 Matwork első modul: 2 nap online kurzus és 1 nap személyes, gyakorló nap

 – az online rész a tanfolyam díjának beérkezése után válik elérhetővé, a hozzáféréstől számított 7 napig bármikor elérhető
a legközelebbi személyes gyakorló workshop dátuma: 2022.január 28. 9:00-15:30., Budapest, 2.kerület. (további dátumok is kiírásra kerülnek).

A matwork 1. modul képzésének ára 144.000 Ft., mely tartalmazza az oktatást, a fotókkal illusztrált, részletes jegyzetet, a kis csoportos gyakorló workshop költségeit, az elvégzést igazoló oklevelet. MGYFT tagoknak 5% kedvezményt biztosítunk!

Csatlakozz hozzánk! Legyen egy másik szakmád is, legyél te is pilates oktató!

Jelentkezés: a https://www.budapestfizio.hu/hu/kepzesek/ oldalon.
Bővebb információ: https://www.budapestfizio.hu/hu/kepzesek/
E-mail: info@budapestfizio.hu

appi