X. SIASTOK és V. SzAKMAI VITA

Időpont:
2021. 09. 15. - 2021. 09. 18.
Helyszín:
Budapest
Ár:
10 000 Ft
Tagoknak:
10 000 Ft
Szervező:
Convention Budapest Kft.

Kedves Kollégák!

A Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika 2020 tavaszán dupla jubileum megünneplését tervezte. A 10. életévét betöltő SIASTOK, Sürgősségi, Intenzív Terápiás, Aneszteziológiai Szakterületek és Társszakmák Országos Konferenciája és az 5 éves SzVITA, Szakmai Vándorgyűlés Intenzív Terápiás és Aneszteziológiai Szakdolgozóknak összevonva, négy napos rendezvénysorozat keretében került volna  megrendezésre, de a COVID-19 járvány miatt halasztásra került. 

A 2010 óta folyamatosan bővülő kongresszusi program rendhagyó részét képezték azok a megelőző, egynapos továbbképző tanfolyamok, amelyek célja a legújabb ismeretek átadása a különböző témákban. Így 2013 óta az intenzív osztályon végzett fizioterápia legaktuálisabb kérdései is szerepeltek a programban. 2020-ban olyan izgalmas témát választottunk, amely jelentősen befolyásolja az intenzíves fizioterápiás szemlélet:
“A pre- és posztkondícionálás jelentősége az életminőség javításában:  Perioperatív betegmenedzsmenttől az ITO-t követő posztkondícionálásig” Az élet „fura játéka”, hogy a posztkondícionálás aktualitását a COVID-19 még fontosabbá tette. 

A X. SIASTOK és V. SzAKMAI VITA kongresszus megrendezésével újra próbálkozunk
2021. szeptember 15-18. között
a megszokott helyszínen az Aquaworld Resort Budapest Hotelben

Intenzív osztályon dolgozó gyógytornász fizioterapeuták részére a pre- és posztkondícionálás kérdéseit feszegetjük az intenzíves betegek életminőség változásának tükrében, nemzetközi ajánlások alapján, különböző megoldási lehetőségeket felvetítve a betegek hosszabbtávú életminőségének javítása érdekében 2021.09.18-án szombaton 9:00-13:00 között. A kongresszusi részvételt az intenzív osztályon dolgozó gyógytornász-fizioterapeuták mellett javasoljuk mindazoknak, akik onkológiai területen, hasi- mellkasi sebészeten perioperatív fizioterápiás tevékenységet végeznek vagy annak bevezetését tervezik.

 “A világ, amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül” Albert Einstein. 

Részvételi díj: 10.000 Ft
Regisztráció: https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/SIASTOK21/Regisztracio
Helyszín: Aquaworld Resort Budapest, 1044 Budapest, Íves u. 16.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Benkovics Edit SE AITK vezető gyógytornász

GYÓGYTORNÁSZOK SZEKCIÓJA részletes programja ITT található.

SIASTOK-gyt-program