BETELT! PK6 – Kismedence fizioterápia

Időpont:
2022. 09. 08.
Helyszín:
Budapest
Ár:
29 000 Ft
Tagoknak:
17 000 Ft
Szervező:
MGYFT

PK6 A kismedence titkai nem csak nőknek és nem csak nőkről:
medencefenék diszfunkciók, kismedencei fájdalom szindrómák fizioterápiás vizsgálata és kezelése

DÁTUM ÉS IDŐPONT
A PK6 Kismedence kurzus 2022.09.08-án kerül megrendezésre 10:00-18:00 óráig.

HELYSZÍN 
HOTEL BENCZÚR
1068, Budapest Benczúr utca 35. 

PARKOLÁS
Az autóval érkezők NEM TUDNAK A HOTELBEN PARKOLNI, ezért a Városligeti Múzeum Mélygarázsát javasoljuk, ahol a parkolási díj 9:00-18.30-ig 3.800 Ft. Azoknak, akik a RÉGIÓK JÁTÉKÁN is részt vesznek, a parkolási díj: 9:00 – 22:00-ig 4.800 Ft 

REGISZTRÁCIÓ
A regisztráció a HELYSZÍNEN 9:00-10:00-ig tart. A PK6 regisztrációját a BEJÁRATTAL SZEMBEN TALÁLHATJÁTOK. Itt kapjátok meg a csíptetős táblát, a részvételi díjról szóló számlát és a kurzus pontigazolását. 

PONTÉRTÉKELÉS
Nyilvántartási szám: SZTK-A-30438/2022
Pontérték: 20 pont

EBÉD
A helyszínen CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZOKNAK TUDUNK EBÉDET BIZTOSÍTANI, akik 2022. 08.31-ig leadják, illetve leadták ebédigényüket az info@gyogytornaszok.hu címre.

Az ebéd az előző információkkal szemben olcsóbb lett: 3.600 Ft, és két menüből lehet választani. Kérjük a menüválasztást jelezzétek az MGYFT felé. 

MENÜ A – NORMÁL: zöldborsó krémleves, vasalt csirkecombfilé, steak burgonya, friss saláta

MENÜ B – MINDENMENTES: zöldborsó krémleves (mentes!), aszalt paradicsomos polenta, grill zöldség, párolt rizs, paradicsom salsa 

Az ebédet az MGYFT előre megrendeli, kifizetése a helyszínen történik KÉSZPÉNZES FIZETÉSSEL Gyöngyösi Judit főtitkárnál a széles folyosó elején levő EBÉD BEFIZETÉS asztalnál. A gyorsabb lebonyolítás érdekében kérjük, hogy az összeget borítékban, pontosan kiszámolva hozzátok! Együttműködéseteket ezúton is köszönjük! 

MIT HOZZATOK MAGATOKKAL?
Szükség lesz NAGYMÉRETŰ TÖRÖLKÖZŐre (ezen fogtok feküdni) és KIS MÉRETŰ TÖRÖLKÖZŐre. Kényelmes, mozgásra alkalmas ruhában érkezzetek és lehetőség szerint KIS FEHÉRNEMŰt (tangát) viseljetek. 

HANDOUT
A PK6 Kismedence kurzus HANDOUTja szeptember 5-én, hétfőn kerül kiküldésre a tanfolyami résztvevőknek, és MINDENKI SAJÁT DÖNTÉSE ALAPJÁN vagy kinyomtatva hozza magával, vagy elektronikus formában nézi a tanfolyam alatt. A HELYSZÍNEN a „szokásos” MGYFT LOGÓVAL ELLÁTOTT CSÍPTETŐS TÁBLÁT BIZTOSÍTJUK. 

A visszaszámlálás elkezdődött! Hamarosan találkozunk!

Részletes program itt letölthető > >

PK6-részletes program

LEMONDÁSI FELTÉTELEK: a Pre-Kongresszusi részvétel lemondása írásban történhet a marianna.kapin@gyogytornaszok.hu e-mail címen. A visszatérítés a jelentkezési határidőt megelőző lemondás esetén lehetséges, azt követően nem áll módunkban visszatérítést fizetni.