Modern gerincgyógyászat

Időpont:
2021. 09. 24. 09:00 14:00
Helyszín:
Budapest
Ár:
11 000 Ft
Tagoknak:
11 000 Ft

Kedves Kollégák!

2021. szeptember 24-én kerül sor a „Modern gerincgyógyászat” akkreditált továbbképzésre az Országos Gerincgyógyászati Központ, illetve a Budai Egészségközpont Akadémiáján, a Budapest XII. kerület Királyhágó utcában.

A tematika széles körűen öleli fel a gerincbetegségek elméleti, de döntően gyakorlati vonatkozásait. Miközben a gerincgyógyászat komplexitását is bemutatja, szóba kerülnek a leggyakoribb gerinc eredetű panaszokhoz és a kórképekhez tartozó diagnosztikus és terápiás teendők. Megjelennek a programban a degeneratív kórképek és sürgősségi állapotok, a sebészi indikációk és eljárások, az időskor problémái, a csigolya kompresszió, a deformitás, a radiculopathia, vagy éppen a rehabilitációs szempontok.

A program egyaránt szólítja meg a háziorvosokat, ortopéd vagy reumatológus szakembereket, gyógytornászokat.

A részletes forgatókönyv  az OFTEX portálon érhető el.

Jelentkezés: a szakdolgozók (gyógytornászok) részvételi szándékokat a következő e-mail címre várjuk: andrea.nagy@bhc.hu az alábbi adatok megjelölésével: 

Név, telefonszám, e-mail cím, alapnyilvántartási / működési engedély szám

Részvételi díj: szakdolgozók esetében a továbbképzésen való részvételi díj 11.000,-Ft, mely egy a jelentkezéskor megadott e-mail címre kiküldött Díjbekérő alapján kell teljesíteni.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 8.

A részletes program itt elérhető!