Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság II. Kongresszusa

Időpont:
2021. 11. 18. - 2021. 11. 20.
Helyszín:
Mátrafüred
Ár:
15 000 Ft
Tagoknak:
15 000 Ft
Szervező:
Convention Budapest Kft.

Kedves Kollégák,

A Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság 2021. november 18-20. között, Mátrafüreden tartja meg II. kongresszusát. Mint sok más tudományos társaságot, egyesületet, a COVID pandémia harmadik hulláma minket is válaszút elé kényszerített. Soron következő konferenciánk 2021 tavaszán lett volna esedékes. A járványhelyzet nem engedte meg a személyes jelenléttel történő kongresszusrendezést, online formában tudtuk volna a tudományos eseményt lebonyolítani. Vezetőségi döntést követően úgy határoztunk, hogy tartalmasabb, a résztvevők számára hasznosabb kongresszust tudunk szervezni a hagyományos, jelenléthez kötött lebonyolítási formában. Ennek értelmében és a járvány csillapodásának reményében helyeztük át az időpontot őszre. Amikor ezen sorokat olvassák, talán Magyarországot is elérte már a járvány negyedik hulláma, mégis reménykedünk abban, hogy a magas átoltottságnak köszönhetően sikerül a tervezett időben, helyszínen és módon megrendeznünk a konferenciát. Ami biztos, bárhogyan alakul is a járványhelyzet, személyes jelenléttel bármely tudományos rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható. Kérjük, ezt vegyék figyelembe jelentkezéskor. A korábbi rendezvényeinkhez hasonlóan tehát teltházas, hagyományos rendezésű kongresszusra számítunk illetve készülünk, de a járványhelyzet kedvezőtlen alakulásával kapcsolatos vészforgatókönyvünk is van. A technikai kivitelezésben immár hagyományosan a Convention Budapest Kft a partnerünk.

A tudományos programot ezúttal is megpróbáltuk a társaságunk által képviselt mind szakirányultságában, mind képzettségében jelentős sokszínűséget mutató tagságunk érdeklődésének megfelelően összeállítani. Újdonságként csütörtök délelőttre olyan „workshop”-okat terveztünk, melyek nemcsak orvos, hanem gyógytornász, ápoló, dietetikus, védőnő kollégáink számára is hasznos, gyakorlati ismereteket szolgáltathatnak egy-egy témában. Ugyancsak új kezdeményezés a frissen Ph.D fokozatot szerzett kollégáink kutatási témáját bemutató szekció. A gyermek-felnőtt kontinencia ellátás, urogynekológia, neurourológia területéről pedig a 2021-ben legnagyobb érdeklődésre számot tartó témákban rendezünk olyan előadás blokkokat, ahol a szakterület specialistái számolnak be a jelenleg standardokról, újdonságokról illetve minden szekció végén kierjesztett kerekasztal-beszélgetés keretében adunk lehetőséget a vitára, megbeszélésre. Szabad előadások bejelentésére is lesz mód, csakúgy, mint a szakdolgozói szekcióban, ahol átfogó előadások mellett, saját tapasztalatok bemutatására is lehetőség nyílik majd. Több külföldi előadóval is kapcsolatban állunk, érkezésük, előadásuk a mindenkori járványhelyzet függvénye. A konferencia legfontosabb szakmapolitikai eseménye az új vezetőség megválasztása lesz.  A részletes programról tájékozódhatnak a Convention Budapest Kft honlapján.

A konferencia az idén megújult, mátrafüredi Hotel Avarban kerül megrendezésre, ahol tudományos program kiváló megszervezése mellett minden kényelem adott egy zavartalan, egyben pihentető kongresszusi részvételre. A Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság nevében ezúttal szeretettel várjuk minden kedves érdeklődőt, tagtársunkat, kollégánkat.

Dr. Endrődi Tamás Dr. Majoros Attila Prof. Dr. Szabó László
társelnök társelnök társelnök

 

További információ, jelentkezés > >