Elmarad a Küldöttgyűlés!

rendkívüli intézkedés | 2020. 04. 21.

Kedves Tagjaink!

A küldöttgyűlés ülése a kijárási korlátozás betartása mellett nem tartható meg olyan módon, amely a tag személyes jelenlétét igényli, még abban az esetben sem, ha a küldöttgyűlés összehívására még a rendelet meghirdetése előtt sor került; így a 2020. május 15-re meghirdetett Küldöttgyűlés elmarad!

Az Elnökség folyamatosan tartja a kapcsolatot a Regionális Koordinátorokkal és a Bizottságok vezetőivel, döntéseiről tájékoztatja tagjait és a Társaság honlapján és hírlevélben közzéteszi azt. Az ilyen módon meghozott döntést a veszélyhelyzet megszűnését követő, legfeljebb 90. napra összehívandó rendkívüli Küldöttgyűlés napirendjére tűzi.

Amennyiben a vezető tisztségviselők megbízatása  a veszélyhelyzet ideje alatt szűnik meg, akkor küldöttgyűlési határozat hiányában a veszélyhelyzet megszűnését követő 90. napig fennmarad megbízatásuk, legkésőbb eddig az időpontig KÖTELESEK ellátni feladatukat.

A veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezésekről szóló 102/2020. (IV. 10.) Korm. Rendelet ITT elérhető.

Nagyon sok erőt, egészséget és kitartást kívánunk mindenkinek!

Vigyázzunk egymásra!

MGYFT Vezetősége